purple

 
herregud vi Får nycklarna på fredag, det är typ bara en dag Kvar och de är inte ens nästan klart här! Fast vi har varit sjukt duktiga (om jag får säga det själv) och börjat i god tid känns det som allt är kvar. Stressar ihjäl mig haha. Nä men halva lägenheten är full av bananlådor plus förrådet så något har vi väl gjort.. eller?
 
nu är det snart bedtime för mig och imorgon väntar en fullspäckad dag. Godnatt allihopa
 

that's a promise

 
hej! jag ber om ursäkt för denna kassa uppdatering men som ni säkert förstår så finns det ingen tid. jag har inte ens haft tid att vara ute i de fina vädret sista dagarna vilket känns hur trist som helst.. som tur är fick vi ju ett par fina dagar förra veckan som jag kommer att kunna leva på länge. älskar svensk sommar! 
lovar att uppdateringen kommer bli tusen miljoner gånger bättre så fort vi kommer iordning i nya lägenheten :) kramis
 

perfect

 
godmorgon! har precis mumsat i mig lite frukost, nu ska jag och anton kila iväg en snabbis och kolla på säng sedan har jag bestämt att jag ska slappa i solen hela dagen. inget mer packande bara ta de lugnt. vad ska ni göra idag? puss ock kram 

liseberg

 
 här kommer några från när vi va på liseberg. jag fegade som vanligt ur med karusellerna (dom läskiga fick anton åka själv hehe) men annars hade vi en toppen dag!
vi ska snart åka dit igen, men då åker vi med min familj. jag har lovat mig själv att åtminstone åka en läskig karusell och anton har lovat att vinna en liten nallebjörn till mig då vi misslyckades sist.. kram på er 
 

4 random

 
Idag har det verkligen varit full rulle. Vi funderar  på att sätta i hop en loppis och sälja allt vi behöver bli av med innan flytten, bl.a. MÄNGDER av kläder. Intresserade? Mycket är aldrig använt och har fortfarande prislapp kvar.
Hoppas ni har haft en bra dag i solen :) godnatt puss

good day

hej! förlåt för jag inte uppdaterade igår, vi va ute på sunningen och firade min farmor hela dagen och sedan drog vi hem till elin och firade henne och gick ut och dansade. hade en super trevlig dag med nära och kära.
nu ska jag ut och ta vara på solen! ha en bra dag allihopa :)

want to do it all over again

 några bilder från summerburst. vill göra om de igen!! 

awapuhi keratin intensive treatment

jag måste tipsa om denna fantastiska hårinpakning från paul mitchell. jag har använt den länge nu och jag kan lova att den är värd varena krona! har jag inte haft en på ett tag och mitt hår är katastrof, räckte med en tvätt och känner redan skillnad. tips  tips! 

inspo

 
hej! skulle vart på event ikväll men med min vanliga tur så blir jag sjuk.. bättre nu som tur är men så himla tråkigt, hade sett fram emot att gå dit.. istället har jag fått spendera kvällen i soffan framför en harry potter film (går igenom alla nu, tröttnar aldrig)
 
imorogn är det fredag och nya tag, inget planerat än så länge beror lite på statusen. 
nu ska jag nana och bli frisk. godnatt och kram på er

perfect outfit

 
hej! Allt bra med er? Jag sitter i soffan och äter frukost Medan jag kollar på lite på tv. Funderar på att åka hem till sunningen idag, borde träna också va en evighet sen... Fy på mig.
ha en bra dag! Puss o kram 
 

Underbart

 
Godmorgon! Jag är äntligen med data igen! Hur underbart?? måste dock  lämna in min gamla och den nya så jag kan få över alla bilder men de tänkte jag fixa senare idag. 
Nu Ska jag snart göra mig lite frukost och sedan iväg på lite ärenden. Hörs senare! Ha en bra dag :) kram

RSS 2.0