perfect

linnet som kommer från zara är perfekt! Verkar dock helt slutsålt:( älskar smala axelband!

lovely

godmorgon! äntligen fredag och slut på en lång vecka. vad ska ni göra i helgen? nu ska jag snart hem till mamma och pappa och ikväll tänkte jag och min man gå på bio och mysa lite. ha en super bra fredag! kramis 

good evening

godkväll! ska snart gå och lägga mig och kolla på någon film i sängen, tänkte bara säga godnatt till er först.  imorogn hoppas vi att de blir fint väder så jag kan åka hem till sunningen och sola, behöver de. redan hunnit tappa all färg jag fick nere i grekland buhu.. tänkte försöka träna också. puss och godnatt
förresten så råkade jag ta bort mitt förra inlägg, la upp de igen men bytte ut bild ifall ni undrar vad jag sysslar med.. 

cute


thursday

godmorgon! har precis mumsat i mig resten av jordgubbarna som mamma gav mig igår, mums bästa frukosten! ska snart börja planera dagen men tänkte ta de lugnt en stund till. vad ska ni göra idag? 
glassen va förresten magisk igår!! måste jag tipsa om, köpte den på willys. ska inhandla mer av den idag så då kollar jag märke osv hehe.. ha en bra dag!! 

tax free shopping

hittade victoria secrets produkter inne på taxfreen i grekland. stod där inne i säkert en timma innan jag kunde välja, alla luktar så himla gott! secret charm blev det till sist och den luktar fantastiskt! 

what's not to love

vad finns de att inte älska?? blivit som besatt av smala axelband love it! och så måste jag ha en celine väska..

sunny day

 
hejsan! har ni haft en bra dag ute i solen? det var först när jag gick bort till gymmet förut som jag märkte att de va sommarvärme ute, underbart. mindre underbart att träna i värmen men de fick gå. sedan skyndade jag mig hem och satte mig på balkongen och tog vara på dom sista solstrålarna.
 
min karl står ute i köket och fixar mat så snart blir det käk och sista avsnittet avsons of anarchy. de har han nämligen fått mig att titta på och vi är helt fast haha.  kram på er! 

morning

godmorgon! ja jag vet klockan är 12, ändå är jag helt slut. känns som jag skulle kunna sova runt i dag.. men nepp  jag måste ta mig tilll gymmet. va nästan två veckor sen sist. så nu ska jag fixa lite frukost och sedan kila iväg. puss och kram 

pink


summertimes

prefekt sommar outfit enligt mig! enkelt och snyggt.

börjar om

 
hej! för att få mig en rejäl omstart har jag valt att starta en helt ny blogg, börja om från scratch. nytt liv - ny blogg. 
för er som inte har läst min tidigare blogg eller bara vill ta en kik hittar ni den här.
 
de va ett bra tag sedan sen jag sist bloggade men på den tiden har det hänt mycket. jag ser fram emot att få berätta allt och bjuda på mycket härlig inspiration! kram på er
 
 
 

RSS 2.0