Hej! Jag ber tusen gånger om ursäkt för jag inte har uppdaterat på ett tag. Har varken haft mobil eller internet fram tills nu. Lyckades tappa mobilen i toaletten i lördags och den fastna där haha, jag vet klantigast i världen!
Nu ska jag få igång internet på min data så blir de bättre, annars får jag försöka uppdatera så gott jag kan från mobilen. kram på er!

ON MY MIND

Jag måste skaffa mig en vit eller ljus kappa nu till våren, så himla fint och vårigt. På min carving lista står även en Givenchy väska och solglöasögonen från Celine. BIG LOVE!

WISH OF TODAY/LEO

Jag har mer och mer börjat dras åt leopard mönstret igen, lyckas alltid kommer tillbaka till de av någon anledning. Tycker det kan vara finr att ha någon detalj som sticker ut från en annars enkel outfiten, som skorna och glasögonen ovan. Me like.

INSPIRATION

 
Godmorgon godmorgon! Idag står det plugg och tandläkaren (snyft) på schemat. Kanske klämmer in ett träningspass också om jag får tid men först är det skolan som gäller. 
Nu måste jag skynda mig! Ha en bra dag allhopa! Kram 

winter wonderland

 
Herregud va jag måste lära mig denna kameran bättre, jag är ju van med min nikon och detta är inte alls likt. Än så länge har jag bara satt mig in i de lättare inställningarna men en systemkamera är ju så mycket mer än auto. Tänkte leta upp någon bra fotokurs och lära mig på rikrigt från grunden, de är så lätt att fastna i gamla vanor annars.
Här är iaf tre bilder från när vi va ute och åkte pulka, då himla mysigt va de!  Älskar vintern när den är så här! Synd bara att den ville komma först nu. Puss på  er! 

TODAYS INSPIRATION

 
Jag skulle dö för att få ha kappan och byxorna hemma hos mig. Älskar blandningen av sött och fräckt. LOVE IT! 

Vinterland


Hej på er! Nu kom vi precis hem från pulkabacken och ligger under en filt i soffan och värmer oss. De va så jäkla roligt. Äntligen är vintern här! :) Tog med mig kameran så jag har lite bilder att visa er sen. Så fint ute med all snö. Kram 

TODAYS INSPIRATION

 
Godmorgon! Sovit gott? Jag ska snart iväg och åka pulka och grilla korv tillsammans med hela familjen. Ska bli så himla kul! Kallt men kul. Bästa med all snö.
Ikväll har jag inga planer än men det blir förmodligen väldigt lugnt.Vad ska ni hitta på idag? Vi hörs senare! Kram 

CHANEL COLLECTIONS AND CREATIONS

 
Jag hämtade bla ut denna underbara boken igår. Den är så himla fin och innehållet är perfekt. Fina bilder, citat och texter. Jag älskar den! Har inte hunnit kolla så noga men jag tänkte ta mig tid till de sen. LOVE! 

BLACK AND WHITE

Tror ni det blev någon träning? Nä.. fy på mig! Så här sitter jag med träningskläderna på och drömmer mig bort till sol och värme. Men vi lär väl få dras med kylan ett tag till och då är det tur att man kan klä sig i pälsiga och fluffiga kläder (pepp talk). Så här hade velat jag se ut idag. Pälsjackan ovan får gärna komma hem till mig tillsammans med väskan! 

TODAYS INSPIRATION

Morning! haha jag vaknade typ nu eller nej inte rikrigt, vid 12 men ändå! nu sitter jag i soffan med en god dunder frukost och ska snart dra mig bort till gymmet men först ville jag säga hej till er. Jag hämtade ut massa roliga paket igår som jag tänkte visa er senare. sounds good? Hörs då! Kram 

wednesday

 
Godkväll! Nu blev det dålig uppdatering idag igen men imorogn är jag ledig så då blir det bättre!
Vad har ni gjort idag? Jag har varit iväg och gjort lite ärenden och pluggat, skulle egentligen till sunningen ikväll men de såg ut som kriget här hemma så jag stannade och städade istället. roligt kvällsnöje! 
 
Nu ska jag slå mig ner i soffan och kolla lite i några böcker som jag hämtade ut förut. Puss på er! 

TODAYS INSPIRATION

 
Vad gör ni en kväll som denna? Jag försöker övertala mig själv att ta mig till gymmet haha. Jag måste verkligen komma igång! Hur gör alla ni hurtiga människor för att hålla motivationen igång? Jag vill fan inte gå ut i kylan och mörket buhuu...  nej jag ska försöka locka med mig någon med bil, så länge få ni njuta av inspirationen ovan, skorna is to die for! 

Cartier

 
Hej! Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett par dagar, det har varit fullt upp. Denna veckan börjar skolan också men jag kommer att försöka uppdatera som vanligt ändå. För er som har frågat så läser jag på komvux nu. Hoppas allt är bra med er! Vi hörs mer senare. kram 

 
Finns det något annat ord än ren perfektion för denna outfiten? Vad finns det att inte älska? Kappan skulle mer än gärna få ta en plats i min garderob tillsammans med allt de andra. LOVE! 

TODAYS INSPIRATION

Hejsan! Efter att ha suttit utanför klassrummet en halvtimma igår började jag undra vart alla folk var så jag gick och frågade runt. Det visade sig då att jag hade tagit fel med en vecka så det var bara att vandra hem i regnet igen haha.  Men det betyder att jag har några lediga dagar till och de tackar vi för! :)
 
Senare ska jag åka och träna med min syster är tanken, efter de måste jag åka och handla mat, kylskåpet här hemma är helt tomt och min mage kurrar konstant buhu. Puss och kram! 

CLASSY/OUTFIT

 
Jag älskar att kostymbyxorna är tillbaka, jag skulle vilja ha ett par i en smalare modell och matcha som ovan. älskar alla nude-guliga nyanser. classy! 
 
hur är det med er idag? Jag kom precis hem från skolan och är hemma och käkar lite innan jag ska tillbaka vid 15 igen. vi hörs senare, ha en bra dag! kram 

instagram

 
Hej! Hur har ni de? Jag har precis blivit gödd av mamma och pappa som kom hit med kycklingrulle, mums mums. Nu sitter vi utslagna i soffan och kollar på sveriges mästerkock med ljus i hela lägenheten. Så himla mysigt när dom kommer och hälsar på. 
 
 ni glömmer väl inte att följa mig på instagram? @lillisgurkan. Kram på er! 

Såhär hade jag mer än gärna sett ut idag, älskar pälsjackan! som ni vet är jag lite smått besatt av pälsiga saker, love it. Den vita blusen kommer från nelly och kostar bara 129 kr! KLIPPET! Jag tänkte beställa den igår men den är tyvärr slutsåld, med för er som vill ha en svart eller en coral färgad hittar ni den här

TODAYS INSPIRATION


02:41



Heej allihopa! :) Jag ligger i sängen och kan verkligen inte somna så jag tänkte passa på att säga hej till er. Förlåt för dålig uppdatering ett par dagar men jag har varit kass så har inte orkat tänka på bloggen. Som tur är så är jag på bättringsvägen så snart kommer allt att vara som vanligt igen. Hoppas allt är bra med er!? :) kram och godnatt 

WISH OF TODAY

en inspirations outfit från arkivet som jag gillar starkt. snyggt enkelt och stilrent. Väldigt praktiskt om man inte vet vad man ska ha på sig en dag. keep it simple!

TODAYS INSPIRATION

Godmorgon! hur mår ni? Jag är typ fortfarande bakis haha. Jag tänkte ändå försöka komma iväg till gymmet om en stund. Tror ni det är fler än jag där idag? Januari månad är alltid hemsk på gymmet tycker jag, alla dessa nyårslöften.. Jag ska dock inte säga något, lite av ett nyårslöste från min sida också men ett jag avser att hålla hehe. puss på er!

RSS 2.0