mini solis

 Hej! Nu har jag bunkrat upp med massa avsnitt bones (jag är nämligen helt fast i de), popcorn och tänt ljus i hela lägenheten inför stormen ikväll. Än tycker jag det verkar ganska lugnt dock. Det är i alla fall en bra ursäkt till att sitta inne och käka godis tycker jag hehe. 
Vad tycker ni om mini solis ovan? Så underbar liten tjej, som sin syster och mamma. Jag är lyckligast i världen! Puss och kram 

everyday

everyday outfit

131027

Hejsan! Jag har lite idétorka just nu som ni kanske märker (?), jag ber om ursäkt för detta men de ska nog snart ordna upp sig! Har ni haft en bra helg? Jag var på torp förut med min man och kika lite men det är väl egentligen de mesta jag har gjort denna helgen, har mest tagit de lugnt. Men bara för att det är söndag idag är jag lite sugen på en härlig utekväll med dans och vänner så de kanske jag blir tvungen att planera in till nästa helg?? Kram på er 

love fluffy

 
Love that fluffy coat! Den har varit slutsåld länge på lindex.. Kan tycka att dem ska ta in fler nu.. 

wednesday

Hej! Kom precis hem från ett par ärenden och nu sitter jag och värmer mig med en kopp varm oboy. Jag dricker nämligen inte kaffe och te dricker jag bara om jag är sjuk så då är det oboy som gäller. Ute öser regnet så jag och nalle bestämde oss nyss för att sitta inne resten av dagen, ska ta och tända lite ljus nu och hoppas på att få upp värmen. 
Vad tycker ni förresten om polo trenden? Jag älskart! Har på mig en från ginatricot idag, hur mysig som helst! puss!

CARTIER BRACELET/WANT

 

greece

 
Hej! Egentligen älskar jag hösten och allt va den innebär men just idag längtar jag till värmen. Bilderna är från när vi va i grekland i somras. Det är inte utan att man blir sugen på att boka en sista minuten resa ner till värmen..  
Tyvärr har jag inte fått min hårddisk att funka med ALLA mina bilder på så dessa har jag tagit från faceook, därav den kassa kvaliteten.. Kram på er! 

monday

Hej! Va precis ute med nalle i regnet, nu sitter jag i soffan framför bonde söker fru och väntar på att mannen ska bli klar med maten, som de ska vara med andra ord hehe. 
Idag har jag städat och donat, planerat lite roliga saker som ni kommer att få reda på senare, Möblerat om sovrummet också, de ni. Ska bara få upp den förbenade lampan också så är det så gott som klart! Kram på er 
 

perfect

 
Hej allihopa! Jag ligger just nu i soffan och har precis mumsat i mig frukost, youghurt ovh start.. Haha de är typ de enda jag är sugen på nu för tiden. Kommer rulla fram snart om de inte blir ett stopp på detta! Skämt åsido men i och med att jag har kommit av mig med träningen känns de sådär att käka krossade kakor till frukost hehe. Usch måste komma igång! MOTIVATION någon? 
Kram på er 

happy birthday



Hej! Förlåt för dålig uppdatering i helgen men jag har haft mycket att tänka på. 
Idag har vi varit på kalas hos mim syster som fyller 30 bast! Grattis igen din gamle! :)
Nu ska jag försöka sova. Godnatt allihopa!

Perfect outfit

Så här vill jag se ut i dag! Perfekt! 

CELINE/BAG/WANT

 

LV

Hej! Ni anar inte hur trött jag är, kom hem från ullared för bara en liten stund sen. Mina fötter är så att jag kan dö haha..
Nu har jag precis tänt massa ljus och slagit mig ner i soffan framför fotbollen och väntar på att anton ska komma hem. Ska försöka få han att sätta upp en lampa, misstänker dock att jag får vänta tills imorogn..
Vi hörs imorgon! Godnatt kram 

autumn

Godmorgon! Nu sitter jag i bilen påväg till ullared med min syster mamma och moster. Hoppas på att hitta massa fint till lägenheten! Bilden är från när jag och anton va ute och gick på sunningen här om dagen, hoppas på fler sånna höstdagar! Ha en bra dag! kram 

perfect sweater

En stickad polotröja är ett givet måste i höst- och vintergarderoben. Lika snyggt till kjolen som till jeansen. Många av er har säkert införskaffat er en eller flera redan, annars tycker jag att det är något ni borde satsa på. Jag såg att nelly hade många fina varianter, tips tips. 

details

 
Hej! Jag va så sugen på att gå ut och fota idag men de är helt grått och tråkigt. Lika bra de kanske, jag måste plugga och kameran är ju som ni vet bråkig. Önskar mig en ny av tomten, då ska jag lära mig allt och ta massa fina bilder! Kram på er 

boyfriend

 

saturday

Hej! De blev lite sen uppdatering idag, har haft fullt upp, Antons mamma och syskon kommer hit om en stund och det såg ut som ett bombnedslag här i morse så vi har städat, handlat tvättat och donat hela dagen.
Vad gör ni idag? Hann med en promenad på sunningen innan vi åkte och handlade och de va helt underbart, jag älskar hösten! så jäkla fint ute nu! skule vilja vara ute och gå hela dagen men de finns ingen tid tyvärr.
Vi hörs senare! puss 

OVERKNEE

 
Jag älskar att overknee trenden är tillbaka! gillade den skarp sist men fick tyvärr aldrig tag på några som passade mig. Jag hoppas på bättre lycka denna gången. Här är en variant på hur jag hade matchat overkee stövlar! 
 
Nu ska jag iväg till tandläkaren buhu... Håll tummarna! kram 

black fur

 
Jag har verkligen börjat bli desperat i min jakt på en svart pälskrage haha. Det livar upp en enkel outfit helt perfekt! Denna kommer från fanny lyckmans kollektion för nelly men har tyvärr inte kommit ut än, jag kan knappt vänta tills den släpps! Och hon har ju gjort en del grymma plagg förut så jag räknar med att denna kollektionen också kommer vara grym. puss på er

sweet dreams

 
Godkväll allihopa! Nu ligger jag i soffan och kramar på nalle medan vi kollar på anton som äter pizza. Ska snart lägga mig i sängen, ska nämligen upp tidigt till tandkläkaren imorgon.. usch önska mig lycka till! Det finns, enligt mig, inget värre än tandläkaren tror jag.. 
Vi hörs imorgon, hoppas att ni har haft en toppen dag! sweet dreams! 

offshoulder

 
Hejsan! Hur är det med er idag? Jag lyxade till det med en lång sovmorgon imorse och sedan har jag bara tagit de lugnt och pysslat lite i lägenheten. Ska snart kila ner till tvättstugan och boka tvätttid (vår tvätthög är gigantisk) innan jag säter igång med plugget.
Vad tycker ni förresten om toppen på bilderna ovan? me like! Ni hittar den här. tips tips! Kram på er
 

little princess

 
Hej! Idag har jag varit på födelsedagskalas hos den här lilla tjejen. Hela 4 år är. Tiden bara springer iväg.. 
legat utslagen i soffan sen jag kom hem, de tar på krafterna att vara på kalas hehe. Så nu ska jag kika lite på tv sedan ska jag lägga mig så jag orkar upp och plugga imorgon. kram på er
 

keep it simple

 
 

fluffy

 
Hur underbar är inte den här jackan från nelly? Den är tyvärr slutsåld men efterfrågan är stor vi håller tummarna för att den ska komma in igen. Jag letar som en galning efter den perfekta vinterjackan nu men än har jag inte hittat någon.. Men jag letar vidare! Tror dock jag ska satsa på en svart ganska så enkel.
Men hörrni! Nelly har 15% på alla jackor nu så kika in vettja! 

RSS 2.0