TODAYS INSPIRATION/WHITE

 
Måste skaffa mig en vit kappa som ovan! Så himla snyggt nu när våren är här. Dock har jag en i rosa så jag vet inte rikrigt om jag behöver en.. Men det är ju så himla fint! Ååå beslutsångest.. 
 
Vad gör ni ikväll? Jag tänkte nog gå och lägga mig snart. Det tar på krafterna att gå och shoppa en hel dag. Vi hörs imorogn! Kram och godnatt. 

4 FROM TODAY

 
Hej! Jag har haft en sån underbar dag i göteborg med marielle, shoppat och njutit av det härliga vädret. Man behöver fler sådana här dagar. Och visst blir man så mycket piggare och gladare när solen tittar fram? Underbart. Hoppas allt är toppen bra med er! Puss och kram 

INSPIRATION

 
 
Godmorgon! Solen skiner och det är lördag, kan det bli bätrre? Hörde att det ska bli upp till 17 grader idag, hur underbart!? Jag har en del plugg att ta tag i idag men det kommer jag göra ute på balkongen. Resten av dagen har jag inga planer, tar det eftersom. Helg och inga måsten! Kram kram  

LACE FROM BIKBOK

 
Köpte detta underbara linnet för ett tag sedan, höll på att slänga med ett i vitt också men fick lugna ner mig. Jag älskat spetdetaljerna! Det finns även i rosa och ni hittar de på bikbok för 199 kr. Ha en bra fredagskväll! 

FRIDAY INSPIRATION/NUDE

Hejsan! Ville bara säga hej lite snabbt innan jag ska möta upp Marielle för lite mat. Senare blir det twilight maraton och käka massa gotta. Fredagsmys helt i min smak! Vad har ni för planer för kvällen? Puss på er! 

NEWS AT H&M

 
Det har kommit in massa fina nyheter på H&Ms hemsida. Här har ni några av mina favoriter. Byxkjolen i skinn och byxdressen ska jag kolla närmare på! Kram 

TODAYS INSPIRATION

 
Some tuesdays inspiration. LOVE! 

open back, heels, chains and gold

 
fyra favoriter från Zara.

FYND

 
Sprang in på dinsko förut och köpte med mig dessa fina sandaler som jag spanat in ett tag. 299 kr fick jag betala och dom sitter som en smäck! Nu är jag snart redo för sommaren! kram på er

TODAYS INSPIRATION

 
Godmorgon! Sovit gott? Jag ska snart gå och göra mig iordning och sedan åka iväg och fixa nytt körkort, lyckades tappa bort mitt för ett tag sedan och mitt pass har gått ut så måste fixa ett nytt. Fortfarande dålig men de får gå, lite smink på de så löser sig allt!? Ha en bra dag! Puss och kram 

YSL

Denna underbara skapelse från yves saint laurent får gärna komma hem till mig. Perfection! Love it!  Flikar in att det är mindre än en månad kvar till min födesedag just sayin'..  puss! 

MONDAY FUN

 
Hello! Hur har ni det i solen? Jag har precis tagit en paus från böckerna och sitter och dricker en hallon protein smoothie som jag har blivit som besatt av. Nam nam! Tror att febern har kommit tillbaka så det blir förmodligen ingen träningen idag heller, being sick sucks.. Ska plugga på resten av dagen och belöna mig med en rikrigt bra film ikväll, tips? Kram på er

TODAYS INSPO

Godmorgon! Inatt är första natten på ett bra tag som jag faktisikt har sovit, känner mig för en gång skull ganska utvilad och vet ni, jag kan andas. Skönt! Idag blir det plugg för hela slantet, om jag känner mig okej tänkte jag gå bort till gymmet och köra lite lätt. Hoppas allt är bra med er och att ni får en toppen dag! Hörs senare. Puss! 
 

 
 
1. Inför våren och sommarens festligheter vill jag bära en längre pennkjol i svart. Till de vill jag matcha med en vit skjorta eller blus. Jag vill bära stilrena smycken i guld och svarta klackar. Håret får gärna vara lite ruffsigt lockat eller varför inte uppsatt sådär slarvigt snyggt. 
2. Älskar spets, spets i alla former är hetare än hetast just nu. Linnet ovan som kommer från h&m.  
3. Asymmetriska klackar är ett måste i vår! 
4. Väskan från YSL.. behöver jag säga mer....

140323

 
Hej! Nu har jag varit utan internet i över en månad, asså en månad!? Jag har knappt haft nåt liv haha.. Nu har jag iaf fått igång ett tillfälligt och förmodligen kommer någon hit och installerar de riktiga i veckan. Men men hur är det med er? Har ni haft en bra helg? Jag är helt bomb förkyld så det har varit väldigt lugnt för min del, bara legat hemma i soffan och tyckt väldigt väldigt synd om mig själv hehe.. 
 
Men vet ni, nu när jag har fått internet, vilket vi förutsätter ska funka, kommer uppdateringen bli bättre så glöm inte att kika in lite oftare! Kram på er! 

RSS 2.0